b:includable>"

Thursday, March 30, 2017

Mee favourite

okey breakfast pagi tadi saya ni walaupun suri rumah sepenuh masa di sebabkan kami suami isteri belum mempunyai cahaya mata tapi i jarang sekali masak haha terutamanya waktu sarapan ,pagi-pagi klau suami pergi kerja saya masakkan mee je 😁 alhamdulillah lah suami i bukan jenis memilih makanan lagi pun dia selalu mau cepat pg kerja jadi instant mee ja la yang mampu atau roti. okey hari ni sebenarnya mau ceritakan pasal tu mee instant yg saya suka iaitu Bihun Kari Putih Penang white curry sayang-sayangku haaa.sedap dan berlemak.


masak 4 minit je katanya haha memang betul pun.
kalau adinda-adinda mau makan ni makan ketika perut lapar haha sebab banyak
kalori ni nanti naik pula berat kita .


cara-cara masak alaaa korangt tau punya paling simpel


bleh add fb atau insta atau web


kandungan makanan


ha time to bantai hihi 😋😋😋😋😋

wokey senang ja dapat ni pg 7E haha sebab selalunya saya beli sana .kat pasarrya pun ada rasanya.ok selamat mencuba .sedap 
kbye kalian .

No comments: