b:includable>"

Sunday, January 3, 2016

Majlis adik saya

hari ni mau update wedding adik saya pada december 19 2015.post gambar seja la haha pemalas punya orang ehem .adik saya yang kahwin saya yg plan saya jadi penasihat pertama kepada bapa dan mama saya .terima kasih la kepada keluarga2 xdan jiran2 yang super boomm.ok bai ..sorry gambar pengantin xdak sebab owner blogger nie walaupun kakak pengantin sibuk layan tamu dan cuci piring ha ha

oh ya tu pelamin saya suka simple and nice (wink) ni pun saya pilih haha ikut suka hari aku ja .


hitam manis 


ehem


ni adik no 4 my assistant





kazen mazen i

friend 


aunt ling



well ni post paling berjaya 2015 

first post 2016

hi okey lama ndak update ha hi hu . tahun nie rasa mcm excited sikit cari aura-aura update blog, daripada banyak masa terbuang dgn tidur haha sigh -.- ,rasa mau buat azam 2016 berdebar-debar hari ni first kerja di tahun 2016 setelah panjang bercuti menghabiskan sisa2 2015 di rumah.


tengok tahun nie tahun monkey menurut calander lah , haha zodiak tu monkey zodiak saya  -.- 
rasa-rasa tahun ni lebih baik daripada tahun 2015 yg suram bagi ku .tapi syukur al hamdulillah saya masih lagi bernafas 2016.