b:includable>"

Friday, November 28, 2014

Running Man

assalamualaikum 

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA first time aku tengok running man nie hujung sem 2010 first episode aq tgiok artis jemputannya urri unnie girls generation. time tu aku dgn roommaate aku hayati dan ain layan RM nie . memang lucu lah apa lagi lepas exam relese tension punya pasal.start tu aku jadi peminat tegar running man. dari ep satu aku tak miss tengok realiti show nie.

running man mesti ramai yang tenggok progam realiti show nie kan . untuk ketawa dan relese tension memang tak kering gusi lah tenggok diaorang BEST . tapi tak kenal maka tak cinta kan so marilah kita berkenalan denga diorang nie.




Running Man Profile


Name: Yoo Jae Suk (유재석)
Nickname: Yooruce WillisYooHyukGrasshopperYoomes Bond, National MC
Birth date: August 14, 1972
Occupation: MCComedian
Blood type: B
Height: 178cm
Weight: 70kg
TV Program (Variety): Infinity ChallengeHappy TogetherRunning ManFamily Outing

______________________________________________________________________________


Name: Ha Dong Hoon (하동훈)
Nickname: HaHaHaroro
Birth date: August 20, 1979
Occupation: SingerRapperComedianActorEntertainer
Blood type: B
Height: 168cm
Weight: 70.5kg
TV Program (Variety): Infinity ChallengeRunning ManHaHa Mong Show, X-Man

______________________________________________________________________________


Name: Lee Kwangsoo ()
Nickname: Framer KwangsooGirin/ GiraffeKwangvatarKwangpotterBetrayer 
Birth date: July 14, 1985
Occupation: ActorModelEntertainer
Height: 193cm
Weight: 78kg 
TV Program (Variety): Running Man

______________________________________________________________________________


Name: Kang Hee Gun (강희건)
Nickname: GaryPeaceful GaryMonday Boyfriend
Birth date: February 24,1978
Occupation: SingerRapper (LeeSsang)
Height: 174cm
Weight: 70kg
TV Program (Variety): Running Man

______________________________________________________________________________


Name: Cheong Seong Im (천성임)
Nickname: Mong JihyoMonday GirlfriendAce Jihyo
Birth date: August 15, 1981
Occupation: ModelActress
Height: 168cm
Weight: 48kg
TV Program (Variety): Running ManSunday Nights

______________________________________________________________________________


Name: Ji Sukjin (지석진)
Nickname: Sunflower hyungImpalaBig nose hyung
Birth date: February 10, 1966
Occupation: MCComedian
TV Program: Running ManStar Golden BellSurvival KingDeath Camp 24hrs

______________________________________________________________________________


Name: Kim JongKook (김종국)
Nickname: CommanderSparta KookTiger/ Horang
Birth date: April 25, 1976
Occupation: Singer
Height: 178cm
Weight: 76kg
TV Program (Variety: Running Man, Family OutingDream Team, Happy Sunday

_____________________________________________________________________________


okey bye .nie pun copy kat blog rm malaysia 

No comments: