b:includable>"

Wednesday, November 26, 2014

Omey Nikah

hi hi

omey omey akhirnya nikah juga kau kan, best tak nikah omeh nikah tahun lalu lagi cuma saja nak update hari ni . nah campak dua entry terus kiki. omey nikah 26.12.2013 yang lalu masa tu musim hujan susah betollah nak pegi kenduri. omey nikah dengan orang nuh jauh ipoh. aku ni dok cakap omey omey . omey uh sapa .hah omey tu my bff kat kolej budak se-daerah dengan aku. omey nie nakal tapi baikm manja sayang omey. sebelumnya tu 25.12.2013  hari pertunangan I. kiki rupanya begitu






haa nie la omey kat tengah tu (omey mengayakan pakaian suku dusun sungai (sabahan tradisional )



tu ha laki omey kami panggil dia K (dato k) gitu 

okey lah ringkas je salam 

No comments: